Регистрација(отвори) (затвори)

Портал није оптимизован за мобилне телефоне и таблет уређаје.

Ова страна служи за регистрацију нових корисника Портала еУправа, који не поседују електронски сертификат.

Физичка лица - Уколико имате електронски сертификат, није потребно да се региструјете, већ можете директно отићи на страну Пријава.
Регистрацију путем е-маил налога можете извршити уносом обавезних поља (означених звездицом).

По успешном регистровању добићете поруку на адресу Ваше електронске поште са линком преко кога ћете извршиту верификацију и активацију Вашег налога на Порталу. Молимо Вас да проверите Spam или Junk фолдер ваше електронске поште.

Уколико у року од  од 15 минута не добијете поруку са линком за активацију налога, молимо Вас да проверите да ли сте унели исправну адресу Ваше електронске поште или пошаљите поруку на office@ite.gov.rs 

Уколико већ поседујете налог на Порталу биће Вам онемогућено да креирате нови налог, јер на Порталу налози су везани за корисника и његов јединствени матични број.

Правна лица - Неопходно је да се на Портал, коришћењем електронског сертификата, први пут региструје овлашћено лице. Процедура је детаљно описана на страни регистрација и пријава.

Регистрацијом на Портал еУправа прихватам следеће услове:
Портал задржава право да сакупља следеће информације о својим корисницима:

  • Име домена са ког је приступљено Порталу
  • Датум и време приступа Порталу

У циљу сигурности Портала, на мрежи се прати сав саобраћај како би се идентификовали неовлашћени покушаји постављања или промене садржаја, као и сваки други покушај који може да проузрокује штету на Порталу или рачунарском систему.

Задржавамо право да искључимо одређене кориснике са сервиса уколико злоупотребљавају Портал. Информације за навигацију се могу користи од стране лица, која су овлашћена за спровођење закона и на основу захтева правног поступка, за добијање податка у истражном поступку. Сви који користе Портал као и рачунарски систем који подржава Портал, изричито пристају на овакво надгледање, а уколико оно покаже злоупотребу или криминалне радње, може се искористити за пријаву надлежним органима. У интересу свих корисника Портала, сарађиваћемо са инспекторима и органима надлежним за сузбијање криминалних активности и повреде система и мрежа.

УПОЗОРЕЊЕ


Неовлашћено прикупљање, обрада, коришћење и употреба личних података у сврху за коју нису намењени, у смислу члана 146. Кривичног законика, представља кривично дело.

Регистрација налога у име и за потребе другог лица могућа је само уз писану сагласност тог лица. Писана сагласност обавезно треба да садржи и податке о креираном налогу ради каснијег несметаног коришћења налога од стране власника налога и сачињава се у два примерка.

Лице које је у име другог лица и уз његову писану сагаласност креирало налог на Порталу еУправа, дужно је да лицу у чије име је креиран налог, одмах по креирању саопшти све релевантне податке о креираном налогу и његовом праву на даље коришћење сопственог налога. 

*
*
*
*
*
*
*
*
(*) Обавезна поља

Регистрација