e-közigazgatás(Nyisd ki!) (Bezár)

Üdvözöljük a Szerb Köztársaság e-közigazgatásának portálján!

Ezen az oldalon gyorsan és egyszerűen hozzáférhet a portál legfontosabb tartalmaihoz mint az elektronikus szolgáltatások, a legfrissebb hírek, a leggyakoribb kérdések stb. Az elektronikus szolgáltatásokat több szempont alapján böngészheti, ezek lehetnek az élethelyzet, a kezdőbetű, a szolgáltatásvégzéssel megbízott illetékes szerv.

Javasoljuk, hogy a Regisztrálás oldalon (kattintson a jobb felső sarokban levő Regisztrálás linken) regisztráljon, hogy használhassa a kiegészítő tartalmakat és a kizárólag a regisztrált felhasználók részére hozzáférhető lehetőségeket.

Egyes elektronikus szolgáltatások a szolgáltatást nyújtó államigazgatási szerv által követelt szükséges autentifikáció fokától függően csak az elektronikus tanúsítvánnyal bejelentkezett felhasználók számára hozzáférhetők. A Műszaki feltételek oldalon tájékozódhat az elektronikus tanúsítvány használatát igénylő elektronikus szolgáltatásnyújtás elvégzésének műszaki előfeltételeiről.Legfrissebb hírek

Sorban állás nélkül

2011.01.17. 16:21:00

Damir Baralić, a Köztársasági Informatikai és Internet Intézet igazgatója az Internet Ogledalo című folyóiratnak kijelentette: „Ebben a pillanatban büszkén elmondhatjuk, hogy mintegy hatvan község nyújt szolgáltatásokat portálunkon.

Az e-közigazgatás portálja a The European IT-Excellence Awards 2011 döntősei között

2011.01.14. 15:25:00

Az IT Europa kihirdette a kivételes IT vívmányok európai díjának döntőseit - The European IT Excellence Awards 2011, melyek között helyett kapott az e-közigazgatás portálja is.

Az összes hír