Општина Стара Пазова

Пријава Инспекцији за заштиту животне средине
Извршавање ове услуге је доступно свакоме. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.

Назив услуге

 Пријава Инспекцији за заштиту животне средине

Орган задужен за спровођење

 Општинска управа Стара Пазова

Надзорни орган

 Одељење за комуналне делатности и заштиту животне средине

Где и како

 Контакт центар општине Стара Пазова је систем намењен за пријаву и решавање проблема грађана у року од 48 сати. Питања, проблеме и сугестије грађани могу да изнесу у непосредној комуникацији са оператером путем:
  • SMS поруке на број телефона 064 802 12 48
  • телефонског позива на број 022 311 999 који остаје забележен као аудио запис
  • e-maila:kontaktcentar@starapazova.co.rs
  • Грађанима је омогућено да упуте захтев Контакт центру и преко нашег веб сајта тако што ће попунити следећи електронски упитник.

Грађани могу преко Контакт центра да поставе сва питања из надлежности локалне самоуправе и да пријаве своје комуналне проблеме (водовод, канализација, грејање, чистоћа, саобраћај...) и социјалне проблеме (заштита старих лица и деце...), као и да упуте сугестије.

Циљ Контакт центра је успостављање боље комуникације са грађанима, како би им општинска власт на најбољи и најбржи могући начин помогла да реше своје проблеме. Преко савремене веб апликације омогућена је синхронизација рада свих јавних предузећа и општине, чиме се доприноси решавању проблема на нов и функционалан начин и повећању ефикасности администрације и уопште локалне самоуправе.

Канцеларија за брзе одговоре ће свакодневно ажурирати базу Ваших најчешћих питања и припадајућих одговора које можете у сваком тренутку прегледати и тако имати увид у ажурност и ефикасност општинских и јавних служби.

Корисни линкови

 http://kzbo.starapazova.rs/


Извршавање ове услуге је доступно свакоме. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.Коментари

Општина Стара Пазова

-

Светосавска 11

022310170

-

еАнкете