Дирекција за електронску управу

Дирекција у оквиру својих законских овлашћења и обавеза поступа тако што: покреће одређене пројекте из своје надлежности, било сопственим ресурсима, остваривањем сарадње са другим државним органима и заинтересованим странама или уговарањем послова и услуга са екстерним извођачима.

Пријава за коришћење платформе за плаћање - еПлаћање+
Извршавање ове услуге је доступно само корисницима који имају креиран кориснички налог. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.

Назив услуге

Пријава за коришћење платформе за плаћање - еПлаћање+

Орган задужен за спровођење

Дирекција за електронску управу 

Надзорни орган

Министарство државне управе и локалне самоуправе 

Опис

 
Систем за електронско плаћање еПлаћање+ је осмишљен тако да пружи могућност интеграције поступка плаћања административних такси са независним апликацијама институција које самостално нуде електронске услуге. То практично значи да институције имају могућност да комплетно аутоматизују процес подношења електронских захтева, укључивши и online плаћање, и тиме грађанима и привреди олакшају пословање са администрацијом.

Уколико институција нема претензија да самостално развија електронске услуге које би интегрисала са системом еПлаћање+, тада може креирати електронску услугу на Порталу еУправа. Тако креиране електронске услуге такође користе систем еПлаћање+.

Где и како

Пре него што се крене у поступак подношења електронског захтева, неопходно је да се из секције Оригинални обрасци скине упутство. У њему је назначено да је Дирекцији за електронску управу неопходно доставити податке о одговорном лицу овлашћеном од стране институције. 
 
Адреса:
Дирекција за електронску управу
Дечанска 8а
11000 Београд 


Извршавање ове услуге је доступно само корисницима који имају креиран кориснички налог. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.Коментари

Дирекција за електронску управу

http://www.deu.gov.rs

Дечанска 8а

0

-

еАнкете