eUprava(otvori) (zatvori)

Dobro došli na Portal eUprava Republike Srbije!

Na ovoj strani možete brzo i jednostavno pristupiti najvažnijim sadržajima Portala, kao ��to su elektronske usluge, najnovije vesti, najčešće postavljana pitanja itd. Elektronske usluge možete pretraživati po više kriterijuma – prema životnoj situaciji, početnom slovu, kao i prema nadležnom organu koji je zadužen za sprovođenje usluge.

Preporučujemo da se registrujete na strani Registracija (klikom na link Registracija koji se nalazi u gornjem desnom uglu), kako bi mogli da iskoristite dodatne sadržaje i mogućnosti dostupne samo registrovanim korisnicima.

Izvršavanje nekih elektronskih usluga dostupno je samo korisnicima prijavljenim putem elektronskog sertifikata, u zavisnosti od potrebnog stepena autentifikacije koji zahteva organ državne uprave koji pruža uslugu. Na strani Tehnički uslovi možete se upoznati sa tehničkim preduslovima za izvršavanje elektronskih usluga na Portalu koje zahtevaju korišćenje elektronskog sertifikata.najnovije vesti

Zamena zdravstvenih knjižica i Upis dece u vrtiće privremeno onemogućeni na Portalu eUprava počev od 30. decembra u ponoć

29.12.2016 15:00:00

Zbog tehničkog unapređenja i održavanja, elektronska usluga „Zahtev za zamenu stare zdravstvene knjižice za novu karticu zdravstvenog osiguranja“, privremeno će biti ugašena od 30. decembra od ponoći. Ova usluga će ponovo biti dostupna od 15. januara 2017. godine.

Obaveštenje o mogućem prekidu u funkcionisanju Portala eUprava

14.12.2016 19:49:36

Sve vesti