еУправа(отвори) (затвори)

Добро дошли на Портал еУправа Републике Србије!

На овој страни можете брзо и једноставно приступити најважнијим садржајима Портала, као што су електронске услуге, најновије вести, најчешће постављана питања итд. Електронске услуге можете претраживати по више критеријума – према животној ситуацији, почетном слову, као и према надлежном органу који је задужен за спровођење услуге.

Препоручујемо да се региструјете на страни Регистрација (кликом на линк Регистрација који се налази у горњем десном углу), како би могли да искористите додатне садржаје и могућности доступне само регистрованим корисницима.

Извршавање неких електронских услуга доступно је само корисницима пријављеним путем електронског сертификата, у зависности од потребног степена аутентификације који захтева орган државне управе који пружа услугу. На страни Технички услови можете се упознати са техничким предусловима за извршавање електронских услуга на Порталу које захтевају коришћење електронског сертификата.најновије вести

Услуге е-Управе у Србији користи готово 99 одсто фирми

29.9.2016 15:31:00

Електронске сервисе јавне управе користило је готово 99 одсто фирми у Србији током 2016. године, што је раст од четири процента у односу на прошлу годину - показује истраживање Републичког завода за статистику (РЗС). Е-сервисе је у претходној години употребило 95, а током 2014. године 92 одсто компанија у нашој земљи.

Отварање података – императив за све државе у процесу дигиталне трансформације

29.9.2016 13:17:00

Душан Стојановић, директор Дирекције за електронску управу данас је одржао предавање Отворени подаци, отворена држава – задовољни грађани и привреда у оквиру XXIII Фестивала информатичких достигнућа Инфофест који се ове године, под слоганом Чудесни кључ, одржава у Будви.

Све вести


еАнкете

анкета