Vesti


APEL grđanima da iskoriste zakazani termin za izdavanje ličnih dokumenata koji su podneli putem Portala eUprava

17.7.2019 10:00:00

Apelujemo na građane, koji su zakazali termin za izdavanje ličnih dokumenata putem Portala Uprava u nekoj od uprava policije da taj termin i iskoriste ili ga na vreme zamene za drugi. Analizom zakazanih termina za izdavanje ličnih dokumenata, uprava za upravne poslove je utvrdila da određeni broj građana, posebno u velikim gradovima u Srbiji, ne koristi svoje zakazane termine a pri tome ih ne otkaže na vreme na istom portalu čime onemogućava ostale građane da zakažu termie na koje bi došli da podnesu zahtev za izdavanje ličnih dokumenata.

Usluga izdavanje Uverenja o (ne)kažnjavanju na Portalu eUprava

3.6.2019 10:00:00

Svim građanima od danas je dostupna usluga izdavanje Uverenja o (ne)kažnjavanju na Portalu eUprava. Ova usluga je namenjena onsvim punoletnim fizičkim licima državljanima Republike Srbije koja žele da podnesu zahtev elektronski i plate sve troškove i administrativnie takse putem Portala eUprava za dobijanje podataka Uverenja o (ne) kažnjavanju elektronskim putem, a preuzimanje Uverenja se vrši u policijskoj upravi po mestu prebivališta.

Elektronska usluga upisa dece u predškolske ustanove tokom maja u 9 gradova i opština

30.4.2019 9:00:00

Tokom aprila meseca podneto 10.850 elektronskih prijava za upis deteta u predškolsku ustanovu u 8 gradova i opština u Srbiji. Elektronska usluga upisa dece u predškolske ustanove u preostalih 9 gradova i opština biće dostupna tokom maja u periodima konkursa.

Kategorije

arhiva

Traži