Vesti


Obaveštenje za korisnike Portala eUprava

21.9.2018 8:21:41

od utorka 25. septembra prijava na Portal eUprava biće isključivo moguća sa internet adrese https://www.euprava.gov.rs tj. putem https protokola. I do sada je prijava na Portal eUprava korišćenjem kvalifikovanih elektronskih sertifikata tj. elektronskom identifikacijom visokog nivoa pouzdanosti bila moguća isključivo putem https protokola, a od utorka i za elektronske identifikacije svih ostalih nivoa pouzdanosti biće moguća isključivo putem https protokola.

Smernice za korišćenje društvenih mreža u državnoj upravi

19.11.2015 8:00:00

Radi unapređenja komunikacije državnih organa sa javnosti izradili smo Smernice za upotrebu društvenih mreža u Organima državne uprave, organima teritorijalne autonomije i jedinicama lokalne samouprave. Kako se ovaj dokument dotiče direktno vaše komunikacije sa organima državne uprave, molimo vas da nam date jasne, konstruktivne i precizne komentare koje možemo da primenimo i tako unapredimo dokument koji smo izradili.

Elektronsko zakazivanje termina za podnošenje zahteva za vraćanje oduzete imovine (obeštećenje)

8.5.2012 14:45:07

Na Portalu eUprava, otvoreno je 150 elektronskih šaltera Pošte za zakazivanje termina za podnošenje zahteva za vraćanje oduzete imovine (obeštećenje).

Kategorije

arhiva

Traži