Читај ми!

Продужење регистрације возила на Порталу еУправа

01.10.2012 16:32

Uprava za Digitalnu agendu Нови систем продужења регистрације возила у сервисима овлашћеним за техничке прегледе, омогућиће грађанима да све обаве брзо и на једном месту, без одласка у полицијску станицу, изјавио је у понедељак премијер и министар унутрашњих послова Ивица Дачић.

"Основни циљ овог пројекта је да омогући грађанима да на једној тачки изврше своју законску обавезу према држави, а и држава има обавезу да омогући градјанима да у што краћем временском периоду и на само једном месту обаве своје потребе", казао је Дачић.

На представљању система у ауто-кући "Гудаловић", у Београду, Дачић је напоменуо да ће грађани ипак морати у полицијске станице због прве регистрације возила, замене саобраћајне дозволе или регистарских таблица.

"Пре пуштања овог сервиса грађани су морали да довезу своја возила на технички преглед и да после техничког прегледа оду у неку осигуравајућу кућу и купе полису осигурања, потом да стану у ред у некој банци да би платили таксе, а онда да стану у ред у полицијској станици и продуже регистрацију возила", рекао је Дачић.

Он је додао да су грађани раније губили дан-два за тај посао, а од данас ће им бити потребно свега 20 минута.


Пошаљи на:  


Право коментарисања имају само регистровани корисници. Регистрацију можете извршити на страници Регистрација


Коментари

категорије

aрхива

Тражи