Читај ми!

СМС заказивање термина за личне карте и пасоше

01.04.2011 11:44

Захваљујући новом сервису СМС заказивање, који је осмишљен у сарадњи МУП Републике Србије и фирме ЛМГ гроуп, грађани ће убудуће моћи да путем својих мобилних телефона закажу термине за израду личне карте и пасоша. Током пробног периода који ће трајати два месеца, сервис ће бити доступан грађанима са пребивалиштем на територији Београда, само у Полицијској станици Савски венац.

Сервис се активира слањем СМС поруке садржине МУП и ЈМБГ на број 2224. У три једноставна корака. У односу на цене основних СМС порука ГСМ оператера бруто износ за заказивање термина за једну особу, креће се од 70 до 80 динара. Корисници ће моћи да закажу термин за подношење докумената за издавање личне карте и пасоша, пратећи једноставна упутства која ће добити након активирања сервиса, кроз повратне поруке које добијају на свом мобилном телефону.

Сервис подразумева могућност заказивања породичних спојених термина, промене или отказивања термина. Сервис мисли на Вас, и шаље вам поруку дан пре добијеног термина да вас подсети и затражи још једном потврду вашег доласка.

На овај начин отварамо још једну могућност добијања термина, очекујемо да ће се скратити процедура за издавање личних и путних исправа и избећи гужве у полицијским станицама. За кориснике сервиса, подразумева се један корак мање до докумената.

За све остале грађане којима коришћење мобилног телефона није згодно, остају сви већ до сада познати начини заказивања термина.

Упутство за СМС заказивање за једну особу можете преузети овде.

Упутство за СМС заказивање за више особа можете преузети овде.


Пошаљи на:  


Право коментарисања имају само регистровани корисници. Регистрацију можете извршити на страници Регистрација


Коментари

категорије

aрхива

Тражи