Читај ми!

Унапређење услуга градске управе Нови Сад на националном Порталу еУправа

22.01.2015 12:00

Директор дирекције за електронску управу Душан Стојановић данас се састао са градоначелником Новог Сада Милошем Вучевићем. Тема састанка је била унапређење услуга градске управе Нови Сад на националном Порталу еУправа. Коришћењем Портала еУправа је грађанима омогућена лакша комуникација са државним органима и јавном администрацијом, једноставније проналажење докумената и подношење захтева и пријема решења и осталих докумената.

Директор дирекције за електронску управу је градоначелнику представио могућности националног Портала еУправа и понудио сву расположиву инфраструктуру како би Нови Сад повећао број услуга које нуди грађанима и привреди.

Марија Лаганин

Портал еУправа је битан јер грађани Србије као и грађани у другим земљама желе квалитетније, ефикасније и брже услуге државне управе. Нове информационе технологије омогућавају све то, и уједно смањују трошкове како грађана и привреде, тако и трошкове саме државне администрације - нагласио је Душан Стојановић.

Град Нови Сад потпуно подржава развој еУправе и у наредном периоду ћемо основати координационо тело које ће се бавити унапређивањем електронских услуга за грађане и привреду рекао је градоначелник Вучевић и додао да градска управа Нови Сад, тренутно нуди три услуге везане за матичне књиге.


Пошаљи на:  


Право коментарисања имају само регистровани корисници. Регистрацију можете извршити на страници Регистрација


Коментари

категорије

aрхива

Тражи