Читај ми!

ПРЕДЛОЖИ УСЛУГУ И ОСВОЈИ НАГРАДУ

24.09.2014 10:00

#СТОПРЕДОВИМА

Досадило вам је да чекате у редовимa? Предложи своју еУслугу која ће се наћи на Порталу еУправа и олакшај себи и другима да више не чекају у редовима.

Кандидујте услугу до 01.11.2014. године, а гласање ће трајати до 31.12.2014. године.

Портал еУправа Републике Србије представља централно место електронских услуга јавне управе за све грађане и привреду. Портал је објављен и јавности доступан од јуна 2010. године; од тада се континуирано одржава, развија, и уводе се техничка унапређења и нове функционалности.

Како би грађанима и локалним самоуправама приближили предности које Портал еУправа пружа организујемо Олимпијаду еУправа. Циљ догађаја је промоција електронске управе на локалном нивоу и повећање броја електронских услуга које се нуде грађанима и привредним субјектима. Такмичење има за циљ да активно укључи што већи број грађана и њихових локалних самоуправа да би се коришћењем електроснких услуга постигла већа ефикасност и задовољство корисника. Са друге стране, једноставност процеса генерисања услуга отвориће нови развојни циклус не само националног Портала већ и других видова комуникације које пружа Интернет.

Коришћењем Портала грађанима је олакшана комуникација са државним органима и јавном администрацијом у смислу лакшег проналажења информација и одговарајућих формулара, као и једноставнијег подношења захтева и пријема решења и осталих докумената. Наиме, Портал еУправа омогућава да се одређени поступци пред јавном управом, који су се до сада обављали на шалтеру, сада могу обавити и од куће, односно без физичког доласка на шалтер.

Позивамо Вас да узмете учешће у креирању услуга на Порталу тако што ћете предложити вашу услугу (1-5) и тиме добити прилику да се такмичите. Сви предлози биће доступни за гласање а предлог који добије највише гласова биће награђен. Дирекција за електронску управу ће у сарадњи са надлежним институцијама обезбедити да се услуга објави на Порталу еУправа до завршетка Олимпијаде еУправа.

Учествујте и ви у смањењу редова у државним органима. #стопредовима 


Пошаљи на:  


Право коментарисања имају само регистровани корисници. Регистрацију можете извршити на страници Регистрација


Коментари

категорије

aрхива

Тражи