Читај ми!

Управи за Дигиталну агенду додељена плакета ДИС

04.04.2013 16:00

Друштво за информатику Србије доделило је ПЛАКЕТУ ДИС за изванредне доприносе развоју информатике за 2013. годину Министарству спољне и унутрашње трговине и телекомуникација - Управа за Дигиталну агенду и Министарству унутрашњих послова, за пројекат „Електронска услуга издавања регистрационе налепнице коришћењем Портала еУправа“. Пројекат је награђен у категорији развијена и примењена информатичка услуга“. 


Награђени електронски сервис је пуштен у рад 1. октобра 2012. године, а од 19. фебруара 2013. године, на Порталу еУправа, услуга продужења регистрације возила електронским путем омогућена је и правним лицима, власницима моторних и прикључних возила.

Слика регистрације

Захваљујући овом заједничком пројекту, грађанима је омогућено продужење регистрације возила електронским путем, без одласка у надлежну полицијску станицу.На тај начин повећано је учешће информационих технологија у свакодневној комуникацији становништва и државне администрације.

Уручивање плакета се организује у оквиру прославе празника Благовести, дана Друштва за информатику Србије. Презентација награђених радова и свечано уручивање ће се одржати 10. априла, у 15 часова у свечаној сали Скупштине града Београда.


Пошаљи на:  


Право коментарисања имају само регистровани корисници. Регистрацију можете извршити на страници Регистрација


Коментари

категорије

aрхива

Тражи