Услови коришћења Портала еУправа

Правила коришћења

Коришћењем Портала еУправа (у даљем тексту: Портал) прихватате ове услове коришћења.

Сагласни сте да ћете користити Портал само у законским оквирима. Портал се не сме користи за слање и објављивање материјала који су агресивни, увредљиви, непристојни, претећи или незаконити и који крше ауторска права, права на поверљивост, приватност и друга права, као и за ширење ланчаних писама и нежељене поште.

Не смете заобићи нити покушати да заобиђете мере безбедности, укључујући ометање комуникације с Порталом на било који начин, или покушати да измените садржај Портала осим ако то није изричито дозвољено.

Можете погледати, копирати или одштампати стране са Портала искључиво за личне, некомерцијалне сврхе. Без изричите дозволе администратора, не можете користити, модификовати, копирати, штампати, приказати, репродуковати, дистрибуирати или објављивати информације са Портала.

Банер ка Порталу као и лого Портала. можете укључити на своје Интернет сајтове

Ограничење одговорности

Портал је јавни сервис. Све информације које се налазе на Порталу су информације од јавног значаја, осим ако изричито није наведено другачије. Портал је динамичан и временом ће се мењати без претходне најаве.

Објављени садржаји се припремају на основу расположивих информација од меродавних извора. Портал настоји да објављени садржај у највећој могућој мери даје потпуну и тачну информацију. Без обзира на нашу пуну посвећеност припреми садржаја, ми нисмо одговорни за било какву директну или индиректну штету или непријатности корисника, која је настала као последица употребе било непотпуне или нетачне информације на овом порталу. Корисници Портала су стога у потпуности одговорни за проверу тачности и потпуности садржаја који се на њему налазе.

Нисмо одговорни за директну или индиректну штету или непријатности које могу настати због техничких проблема или недоступности Портала.

Портал садржи линкове ка Интернет сајтовима других органа јавне управе и других правних и физичких лица. Портал не одговара за садржај на тим сајтовима као ни за њихову доступност.

Администратор неће бити одговоран за било какву директну, индиректну, последичну или другу штету насталу коришћењем Портала или других линкованих сајтова.

Информације на Порталу могу да садрже техничке или типографске грешке.

Сигурност и праћење података

Портал задржава право да сакупља следеће информације о својим корисницима:

  • Име домена са ког је приступљено Порталу
  • Датум и време приступа Порталу

У циљу сигурности Портала, на мрежи се прати сав саобраћај како би се идентификовали неовлашћени покушаји постављања или промене садржаја, као и сваки други покушај који може да проузрокује штету на Порталу или рачунарском систему.

Задржавамо право да искључимо одређене кориснике са сервиса уколико злоупотребљавају Портал. Информације за навигацију се могу користи од стране лица, која су овлашћена за спровођење закона и на основу захтева правног поступка.,за добијање податка у истражном поступку. Сви који користе Портал као и рачунарски систем који подржава Портал, изричито пристају на овакво надгледање, а уколико оно покаже злоупотребу или криминалне радње, може се искористити за пријаву надлежним органима. У интересу свих корисника Портала, сарађиваћемо са инспекторима и органима надлежним за сузбијање криминалних активности и повреде система и мрежа.

Ниједан пренос информација преко Интернета не може се сматрати потпуно сигурним. Иако тежимо томе да обезбедимо највећу могућу заштиту, не можемо гарантовати сигурност размене података између Вас и Портала.