Моја еУправа

На страни Моја еУправа имате могућност персонализације Портала, која је доступна само пријављеним корисницима.

У оквиру стране Мој профил можете уредити Ваше личне податке. Препорука је да попуните сва поља у профилу, с обзиром да се подаци у њима користе за аутоматско попуњавање образаца, приликом коришћења електронских услуга. Сви Ваши подаци су заштићени и ни под којим условима неће бити доступни трећим лицима.

На страни Моји садржаји уређујете садржај који се приказује на насловној страни Моја еУправа.

У оквиру стране Моје вести можете се пријавити на вести које објављује Портал еУправа. Вести ћете добијате путем електронске поште на адресу коју сте навели приликом регистрације на Портал.

Страна Моји захтеви пружа могућност праћења статуса свих Ваших захтева које сте упутили преко Портала еУправа. Сваки захтев садржи све детаље везане за Ваш конкретан захтев, укључујући датуме подношења, завођења и електронског деловодног броја од стране надлежног органа, који обрађује Ваш захтев. На страни Моји захтеви можете видети поруке које сте добили како од надлежног органа који обрађује Ваш захтев, тако и од самог система. Такође, имате могућност да и сами пошаљете поруку надлежном органу који обрађује Ваш захтев.