Nagybecskereki Városi Közigazgatási Hivatal

Град Зрењанин jе омогућио Вама коjи сте уписани у матичне књиге коjе се воде за матично подручjе Зрењанин, да путем интернета наручите и на кућну адресу добиjете изводе и уверења из наших матичних књига.

Feljelentés a Környezetvédelmi felügyelőségnek


A szolgáltatás a következő nyelveken hozzáférhető: SR SK RO


Ennek a szolgáltatásnak a végrehajtása csak létrehozott felhasználói meghagyással rendelkezők számára hozzáférhető. A szolgáltatás végrehajtásához kattintson a gombra!

A szolgáltatás elnevezése

Feljelentés a Környezetvédelmi felügyelőségnek

A végrehajtással megbízott szerv

Nagybecskerek város Közigazgatási hivatala
Felügyelőségek részlege
Környezetvédelmi felügyelőség

Leírás

A törvények és egyéb jogszabályok betartását ellenőrzik a Felügyelőségek részlegében az építkezések, környezetvédelem, közművesítés, közúti utasszállítás területén. A felügyeletet hatáskörük alapján végzik az építkezési felügyelők, a közúti felügyelők, környezetvédelmi felügyelők és a kommunális felügyelők.

A felügyelet alatt, a felügyelők közigazgatási eljárást folytatnak, végzést hoznak, a meghozott végzések alapján kényszervégrehajtást rendelnek el, szabálysértési vagy bűnvádi eljárás beindítását kezdeményezhetik törvényes vagy más jogszabály alapján történt felhatalmazásuk szerint.

A részleg ellenőrzi azoknak a vállalatoknak a munkáját is, amelyeknek feladata a közterületek és zöld övezetek tisztaságának a fenntartása.

A Felügyelőségek részlege olyan más feladatokat is végez, melyek összhangban vannak törvényes hatáskörével, a Város határozataival és más jogszabályokkal.

Hol és hogyan?

A Környezetvédelmi felügyelőségnek a Nagybecskerek Város Közigazgatási hivatalának Szolgáltatási központjában (53-as számú iroda) lehet feljelentést tenni, bővebb tájékoztató a 064/8116534 –es telefonszámon kapható, vagy e-mail-ben: mira.dronjak@grad.zrenjanin.rsEnnek a szolgáltatásnak a végrehajtása csak létrehozott felhasználói meghagyással rendelkezők számára hozzáférhető. A szolgáltatás végrehajtásához kattintson a gombra!Kommentárok

Nagybecskereki Városi Közigazgatási Hivatal

www.zrenjanin.rs

Трг слободе 10

023 315 0143

023 315 0119

еАнкете