eUprava(otvori) (Zatvori)

Dobro došli na portal eUprava Republike Srbije!

Na ovoj strani možete brzo i jednostavno pristupiti najvažnijim sadržajima Portala. Kao što su elektroničke usluge, najnovije vijesti, najčešće postavljanja pitanja itd. Elektroničke usluge možete pretraživati po više kriterija – prema životnoj situaciji, početnom slovu, kao i prema nadležnom tijelu koje je zaduženo za provedbu usluge.

Preporučujemo registrirajte se na strani Registracija (klikom na link Registracija koji se nalazi u gornjem desnom kutu), kako bi mogli iskoristiti dodatne sadržaje i mogućnosti dostupne samo registriranim korisnicima.

Izvršavanje nekih elektroničkih usluga dostupno je samo korisnicima prijavljenim s elektroničkim certifikatom, ovisno od potrebnog stupnja autentifikacije koje zahtijeva tijelo državne uprave koje pruža uslugu. Na strani Tehnički uvjeti možete se upoznati s tehničkim preduvjetima izvršavanja elektroničkih usluga na Portalu koje zahtevaju korištenje elektroničkog certifikata.najnovije vijesti

Bez čekanja redova

17.1.2011. 16:21:00

Damir Baralić, ravnatelj Republičkog zavoda za informatiku i internet, je za časopis Internet ogledalo izjavio: "U ovom trenutku se možemo pohvaliti da je već oko šezdeset općina nazočno sa svojim uslugama na Portalu. Neke imaju dvije, tri usluge, a neke i više od dvadeset.

Portal eUprava među finalistima za The European IT Excellence Awards 2011-01-27

14.1.2011. 15:45:00

IT Europa je proglasila finaliste europske nagrade za iznimna IT dostignuća – The European IT Excellence Awards 2011 među kojima se našao i Portal eUprava.

Sve vijesti