Фонд за науку

Конкурс за Програм за изврсне пројекте младих истраживача
Извршавање ове услуге је доступно само корисницима који имају креиран кориснички налог. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.

Назив услуге

Конкурс за Програм за изврсне пројекте младих истраживача 

Датум објављивања (последњег ажурирања)

21.06.2019. године

Орган задужен за спровођење

Фонд за науку Републике Србије

Адреса: Немањина 22-26

Електронска пошта: programi@fondzanauku.gov.rs

Опис

Фонд за науку Републике Србије расписао је Јавни позив у оквиру Програма за изврсне пројекте младих истраживача. Програм је намењен изврсним пројектима младих истраживача, у раној фази каријере.

Програм подржава основна и примењена истраживања у свим научним областима. Пројекти у оквиру овог Програма немају унапред задате теме.

Пријаве пројеката на овај Јавни позив подносе се искључиво у електронској форми, најкасније у понедељак 02.09.2019. године до 23.59 часова по средњоевропском времену, попуњавањем пројектне пријаве (дугме "еУслуга").

Молимо да се пре попуњавања пријаве детаљано упознате са комплетном документацијом доступном на сајту Фонда за науку Републике Србије, као и Упутством за припремање и пријаву пројеката.

Контакт адреса за све додатне информације и додатну комуникацију је programi@fondzanauku.gov.rs. Обрада захтева биће извршена након истека рока за пријаву пројеката 02.09.2019. године у 23.59 часова.

НАПОМЕНА:

Документација се прилаже у pdf, excel и ppt формату.

Документи која се односе на опис пројекта, буџет пројекта, гантограм, презентацију пројекта, изјаве, као и биографију и библиографију руководиоца пројекта ОБАВЕЗНИ су за прилагање. Биографије и библиографије осталих учесника на пројекту прилажу се према броју потенцијално ангажованих учесника на пројекту. Све изјаве прилажу се искључиво оверене (потписане и печатиране од стране овлашћеног лица) и спаковане све заједно у један pdf фајл.

Поједначни документи који се прилажу не могу бити већи од 10 MB.

Документација

Сва документација налази се на сајту Фонда за науку (http://fondzanauku.gov.rs/pozivi/).

Упутство за припремање и пријаву пројеката можете преузети доле на дну странице у делу "Оригинални обрасци". 

Корисни линкови

Фонд за наукуИзвршавање ове услуге је доступно само корисницима који имају креиран кориснички налог. Кликните на дугме да бисте извршили услугу.Коментари

Фонд за науку

-

Немањина 22-26

-

-

еАнкете