еУправа(отвори) (затвори)

Добро дошли на Портал еУправа Републике Србије!

Портал није оптимизован за мобилне телефоне и таблет уређаје.

Препоручујемо да се региструјете на страни Регистрација , како би могли да искористите додатне садржаје и могућности доступне само регистрованим корисницима.најновије вести

АПЕЛ грђанима да искористе заказани термин за издавање личних докумената који су поднели путем Портала еУправа

17.7.2019 10:00:00

Апелујемо на грађане, који су заказали термин за издавање личних докумената путем Портала Управа у некој од управа полиције да тај термин и искористе или га на време замене за други. Анализом заказаних термина за издавање личних докумената, управа за управне послове је утврдила да одређени број грађана, посебно у великим градовима у Србији, не користи своје заказане термине а при томе их не откаже на време на истом порталу чиме онемогућава остале грађане да закажу термие на које би дошли да поднесу захтев за издавање личних докумената.

Услуга издавање Уверења о (не)кажњавању на Порталу еУправа

3.6.2019 10:00:00

Свим грађанима од данас је доступна услуга издавање Уверења о (не)кажњавању на Порталу еУправа. Ова услуга је намењена онсвим пунолетним физичким лицима држављанима Републике Србије која желе да поднесу захтев електронски и плате све трошкове и административние таксе путем Портала еУправа за добијање података Уверења о (не) кажњавању електронским путем, а преузимање Уверења се врши у полицијској управи по месту пребивалишта.

Све вести


еАнкете

анкетаPortal eUprava   Portal eUprava   Portal eUprava   Портал еУправа