Vesti


Proglašeni pobednici #CodeGovernment Hakatona

28.5.2018 10:00:00

Nakon 48 sati neprekidnog rada programerskih timova, prijavljenih na prvi državni hakaton #CodeGovernment, stručni žiriji u Beogradu i Nišu saslušali su njihove predloge za unapređenje korisničkog iskustva Nacionalnog Portala eUprava i doneli odluku o pobednicima. U Beogradu su dodeljene dve nagrade, timu Varhak i timu Voidvoide , dok je u Nišu nagradu dobio tim BitPoBit. Pobednicima su dodeljene vaučeri u vrednosti od po 2.500 dolara za kupovinu u prodavnicama tehnike.

Kancelarija za IT i eUpravu uz podršku Inicijative Digitalna Srbija organizuje prvi državni Hakaton namenjenog poboljšanju korisničkog iskustva građana

25.4.2018 12:00:00

Kancelarija za IT i eUpravu uz podršku Inicijative Digitalna Srbija organizuju prvi državni #CodeGovernment Hackathon namenjen unapređenju korisničkog iskustva Nacionalnog Portala eUprava (euprava.gov.rs). Hakaton će se održati u Startit Centrima u Beogradu i Novom Sadu i prostoru Deli u Nišu, a namenjen je svima koji vole da programiraju, koji su inovativni i spremni da prihvate izazov i približe administraciju građanima ”na klik”.

Kancelarija za IT i eUpravu vas poziva na #CodeGovernment Hackathon

25.4.2018 9:09:02

Kancelarija za IT i eUpravu u saradnji sa Kabinetom predsednika Vlade i Inicijativom Digitalna Srbija organizuje #CodeGovernment Hackathon namenjen unapređenju korisničkog iskustva na Nacionalnom Portalu eUprava. Hakaton će se održati od 25. do 27. maja u Startit Centrima u Beogradu i Novom Sadu i prostoru Deli u Nišu.

Kategorije

arhiva

Traži