Најкоментарисаније вести


Предаја захтева за електронске здравствене књижице ускоро и преко еУправе

23.10.2016 19:33:04

Министарство државне управе и локалне самоуправе (МДУЛС) и Министарство здравља желе да обавесте грађане да ће они који до сада нису поднели захтев за замену старе здравствене књижице за електронску ускоро, а најкасније од средине новембра моћи то да ураде и путем националног Портала еУправа (www.euprava.gov.rs). Подршку ресорним министарствима у овом пројекту пружају Дирекција за електронску управу и Републички фонд за здравствено осигурање (РФЗО).

Од четвртка подношење захтева за електронске картице здравственог осигурања могуће и преко портала еуправа

9.11.2016 15:54:00

Грађани који до сада нису поднели захтев за замену старе здравствене исправе за нову електронску картицу здравственог осигурања, од четвртка 10. новембра ће имати могућност то да ураде и путем Националног портала еУправа (www.euprava.gov.rs). Цела процедура je једноставна и прилагођена корисницима са основним познавањем рада на рачунару. Новом услугом предвиђена је и могућност доставе новог документа на адресу на којој је подносилац захтева пријављен у бази Републичког фонда за здравствено осигурање (РФЗО) и та адреса ће бити понуђена као опција приликом попуњавања захтева.

За 24 сата стигло 24 000 захтева за eлектронске картице здравственог осигурања преко Портала еУправа

11.11.2016 8:29:00

Дирекција за електронску управу обавештава јавност и кориснике да је у последњих 24 часа предато 24 000 захтева за замену старе здравствене књижице за нову електронску картицу.

категорије

aрхива

Тражи